Затвердили п’ятнадцятий платіжний реєстр


20 січня відбулося друге пленарне засідання чергової 17 сесії Покровської міської ради. На розгляд депутатів пропонувалося три проекти рішень, два з котрих стосувалися реалізації програми децентралізації теплопостачання.

У результаті було затверджено перелік соціально вразливих осіб, яким встановлюються прилади індивідуального опалення за рахунок соціальної матеріальної допомоги, а також розмір самої соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів опалення. Це вже п’ятнадцятий за рахунком платіжний реєстр.


Також на сесії ухвалили внести зміни до деяких рішень міської ради. Як пояснив секретар міської ради Анатолій Пастуx, у ряді міських довгострокових програмах, затверджених до перейменування міста, вживається стара назва. Аби не виникало проблем із фінансуванням, потрібно було привести їх у відповідність до сучасної назви міста.
По завершенню пленарного засідання, депутатів запросили до участі в семінарі на тему електронного декларування. Декларанти мали можливість ознайомитися з ключовими положеннями законодавства та практичними аспектами подання електронних декларацій.
17 сесія міськради продовжить свою роботу 27 січня наступним пленарним засіданням.
Прес-служба міського голови.