Запустили три котельні

запустили три котельні. Зображення 1
У рамках реалізації програми децентралізації теплопостачання міста, чергові
об’єкти соціальної сфери забезпечено теплом.
Введено в експлуатацію модульну твердопаливну котельню Будинку творчості дітей та юнацтва управління освіти. Її потужності у 150 кВт достатньо для того, аби обігріти двоповерхову будівлю загальною площею майже 1300 квадратів. Займатися у комфортних умовах зможуть понад сотню вихованців та 33 працівника закладу.

З теплом і Школа мистецтв відділу культури міськвиконкому. Для обігріву понад півтори тисячі м2 встановлено твердопаливний котел потужністю 170 кВт. Є підстави розраховувати, що цієї зими майже 300 учнів Школи та їхні викладачі не будуть мерзнуть, як минулі роки. Через технічні особливості централізоване теплопостачання не забезпечувало потреб затребуваного закладу культури.
Після пусконалагоджувальних робіт у цілодобовому режимі почала працювати також модульна котельня будівлі управління освіти, у якій знаходяться й основні підрозділи централізованої бібліотечної системи – читальний зал, дитяча бібліотека та абонемент для дорослих. Площу понад 1200 м2 обігріватиме котел потужністю 124 кВт.
Встановлені котли, окрім своєї основної функції – забезпечення теплопостачання соціально важливих об’єктів, допоможуть зменшити споживання природного газу, зекономивши бюджетні кошти.
Роботи з децентралізації теплопостачання тривають.
Прес-служба міського голови.

запустили три котельні. Зображення 2