ЗАПРОШУЮТЬ НА НАВЧАННЯ

запрошують на навчання. Зображення 1
Обрати для себе професію мужніх та відважних пропонують майбутнім абітурієнтам – одинадцятикласникам загальноосвітніх навчальних закладів Покрова. Рятувальники продовжують зустрічатися з випускниками та запрошувати до вступу у вищі навчальні заклади системи Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Співробітники міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області розповідають  про умови вступу у 2018 році за рахунок державного бюджету. Про критерії, за якими зараховуються курсанти, та документи, які необхідні для вступу. Серед переваг - умови проживання, забезпечення безкоштовним форменим одягом, харчуванням та медичним обслуговуванням, 100% гарантоване працевлаштування по закінченню навчання.
Рятувальники наголошували на престижі професії та її важливості у суспільстві. Водночас зазначаючи, що її мало опанувати – необхідно нею жити. Професія вимагає від людини не лише високої фахової підготовки та фізичної форми, а таких якостей, як мужність, вміння приймати відповідальні рішення, готовність жертвувати особистим. Адже для служби порятунку безпека та спокій інших людей є пріоритетом номер один.
Прес-служба міського голови.