Заклади освіти Покрова отримали нове обладнання

 

Пральні машини, холодильники, промислові м’ясорубки, витяжки – далеко не повний перелік техніки, яку отримали школи та садочки. Вся вона від провідних виробників, відповідає сучасним вимогам – закуплена за кошти міського бюджету.

- Для нас це справжній подарунок, - говорить завідуюча дитячим садком №16 Алла Прищепова, демонструючи новенькі холодильники та пральну машину.

Такі ж емоції і у директора Шолоховської школи Віталія Натиканого та інших очільників закладів, які зазначають, що оновлення технічної бази – це не просто зручність та комфорт, від цього залежить злагодженість навчально-виховного процесу.

Сучасна освіта має бути не лише цікавою для дітей, а й відповідати певним вимогам, наголошують в управлінні освіти, підкреслюючи, що дане питання у пріоритеті міського голови Олександра Шаповала, а, отже, є значні зрушення.

За останні роки заклади отримали нову оргтехніку, комп’ютери. Іде системне покращення матеріально-технічної бази. Старе обладнання поступово замінюється на функціональне, сучасне, і цей процес не припиняється.

Прес-служба міського голови.