Захистити й допомогти

захистити й допомогти. Зображення 1

17 лютого під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко у міськвиконкомі відбулось засідання опікунської ради.
У ході роботи членами опікунської ради, до складу якої входять керівники й провідні спеціалісти установ та закладів соціального, медичного спрямування, житлово-експлуатаційного об’єднання, було розглянуто шість звернень громадян щодо призначення опікунства.
Як зазначалося на засіданні, за кожним із запитів проведено індивідуальну роботу з вивчення реального стану справ родин, які опинилися у складних життєвих обставинах. Визначаючи доцільність призначення опікунства, головним завданням ставилося забезпечити соціальний захист людей, які за станом здоров’я не можуть самостійно реалізовувати свої права. Тож, говорячи з потенційними опікунами про обов’язки щодо догляду, члени ради наголошували на правовому аспекті захисту законних інтересів осіб, що потребують допомоги.
За підсумками роботи опікунської ради було прийнято рішення згідно чинного законодавства та підготовлено відповідні рекомендації.

Прес-служба міського голови.