За визначеними завданнями

за визначеними завданнями. Зображення 1
У робочому ритмі розпочато тиждень, про що йшла розмова на щотижневій оперативній нараді при міському голові.

 


Освітяни підводять підсумки
У загальноосвітніх закладах тривають олімпіади. Серед 8-9 класів першість з географії утримує шоста школа, серед десятих найсильнішою стала дев’ята, одинадцятих класів – СЗШ№2. Визначено переможців і олімпіади з предмету «Історія України»: серед 8-9 класів – ліцей, десятих – НВК№2, одинадцятих – шоста школа. Заявляють про себе учні професійно-технічного училища: учениця четвертого курсу Юлія Кучерява взяла участь у Всеукраїнському проекті «Україна та НАТО», а чемпіонка з гирьового спорту Валерія Ждан – «Кращий студент року».
Котельні – в роботі
Як підкреслили очільники управління освіти та медичних закладів, - теплом забезпечені. З індивідуальними джерелами опалення лікарняне містечко, навчально-виховний комплекс №1, Будинок творчості, Школа мистецтв, управління освіти, центральна міська бібліотека, де у дії модульні твердопаливні котельні.
Епідпоріг не перевищуємо
На цьому наголосила головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Ліснича, доповідаючи про стан справ щодо захворювання на ГРВІ. Сьогодні тут триває щеплення вчителів, медиків, людей похилого віку, які мають хронічні захворювання, вакциною «Ваксигрип». За тиждень центр відвідало 2716 містян.
У центральній міській лікарні з’явилося на світ п’ятеро немовлят, перебуває на лікуванні 318 пацієнтів.
Комунальники працюють у штатному режимі
Виконували заявки городян, прибирали місто від сміття. Розпочинають прикрашати місто до новорічно-різдвяних свят.
Міського голову цікавив стан підготовки техніки до зимового сезону, наявність посипкового матеріалу, про що доповідали керівники. Піднімалося питання обрізки дерев, графіку руху тринадцятого маршруту. Не оминули і теми порушення громадського порядку. Були визначені нові завдання, котрі взято до виконання.
Прес-служба міського голови.

за визначеними завданнями. Зображення 2