За плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 1

Минулі вихідні спортивна громадськість міста відзначала подвійне свято. День фізкультури та спорту співпав із піввіковим ювілеєм Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, котра у житті багатьох покровчан залишила помітний слід.

 


Привітати колектив закладу прийшли представники влади, колишні випускники, тренери, меценати, батьки сьогоднішніх вихованців. Багато теплих і щирих слів лунало на адресу школи, тренерів-викладачів, більшість із яких - тринадцять із п’ятнадцяти! – є її випускниками. Серед них і теперішній директор Ірина Бакієва, котра продовжує утримувати високу планку, підняту попередниками – Миколою Шариковим, Валентином Івановим та Костянтином Ткаченком.
Вихованці школи підтримують славні традиції, прославляючи рідне місто своїми успіхами на всеукраїнських та міжнародних турнірах. Лише тогоріч юні волейболісти, дзюдоїсти, гімнасти, акробати та футболісти майже 200 разів ставали на найвищу сходинку п’єдесталу на змаганнях різних рівнів. Протягом року 23 вихованці стали володарями І юнацького розряду, одинадцять – кандидатами у майстри спорту, а двоє - отримали звання майстра спорту. Ювілей ДЮСШ став гарною нагодою, аби вихованцям відділення спортивної гімнастики Івану Хажанцю та Миколі Земляному вручити посвідчення майстрів спорту. Подяки управління молоді та спорту ДніпроОДА цього дня отримали тренери -викладачі Ірина Бакієва,Тетяна Венгер, Наталія Токмань, Ольга Образцова та Сергій Сінілов. Грамоти за відданість справі та вагомий особистий внесок у розвиток фізкультури та спорту на теренах рідного міста були вручені також Галині Смородовій, Геннадію Сєвєрову, Юлії Бедренець, Олександрі Лотошко, Ірині Смирній. Приємний подарунок своїй зміні - юним футболістам, зробила міська федерація футболу, презентувавши комплекти спортивної форми.
Вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи та тренери - викладачі підготували для гостей показові виступи. Рівень та майстерність спортивної надії Покрова не залишає сумніву – школа була і залишається кузнею справжнього гарту сили і духу, джерелом нових рекордів та продовжувачем славних спортивних традицій.
У школі вірять, що 50 - це не вік, і найвищі вершини - попереду. Для цього є все – тренери-професіонали, обдаровані діти і, звичайно, підтримка міської влади. Лише за останні роки було реконструйовано гімнастичний зал, де відточують  майстерність спортивні гімнасти та акробати. На футбольному полі замінено штучне покриття, споруди школи обладнано індивідуальним опаленням. Розширюється і спектр напрямків підготовки. У новому навчальному році в Дитячо-юнацькій спортивній школі управління освіти відкрито два нових відділення - з карате та таїландського боксу.
Тож перше півстоліття ДЮСШ зустрічає з вагомими досягненнями та хорошими перспективами, залишаючись колискою професійного спорту та гармонійного всебічного розвитку юних покровчан.
Прес-служба міського голови.

 

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 2

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 3

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 4

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 5

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 6

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 7

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 8

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 9

за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. Зображення 10