За настроєм та емоціями — в парк

На календарі — перша декада серпня. А отже ще цілих три тижні, аби покровчанам запастись на зиму теплими, літніми спогадами.

І хоч пандемія вплинула на індустрію розваг, залишаються активності, які їй непідвладні. Саме такі пропонуються міською програмою “Покров вечірній”, яка успішно діє четвертий рік. Заходи на свіжому повітрі в прекрасній атмосфері парку ім. Б. Мозолевського давно завоювали прихильність і дітей, і дорослих. Приваблюють не лише мешканців громади, а й гостей міста.

Один із соціальних проектів, які організовує відділ молоді та спорту місквиконкому, називається “Кіно під відкритим небом”. Теплі літні вечори - чудова можливість у вікенд разом з дітьми поринути у мультпригоди. За кінотеатр - затишна зелена галявина біля роллердрому, де встановлюється великий екран. Динаміки дозвіллю додають музичні флешмоби, що передують переглядам. Стрічки для показу підбирають орієнтуючись на смаки юної аудиторії.

До змістовного дозвілля організатори запрошують і вдень. Центром тяжіння стає паркова альтанка, де енергійні аніматори завжди запропонують щось цікаве, зважаючи на вік та темперамент дитини. Тут малюють, читають, ліплять, розгадують, грають  у рухливі ігри. Кому що до вподоби.

Ці та інші розваги та локації чекають на покровчан, передусім на юних, у парку ім. Бориса Мозолевського.

Хтось сюди приходить за спокоєм, хтось — навпаки. Тут можна побути наодинці, й у гамірній компанії. І кожен знайде  своє. Таким його задумали, таким він нині є.

Прес-служба міського голови.