За місто зелене, квітуче, доглянуте…

за місто зелене, квітуче, доглянуте…. Зображення 1
З приходом весни будь-яке місто гарнішає - свіжа зелень, цвітуть дерева, поширюючи тонкі аромати. Усе це має на наш емоційний стан значно більший вплив ніж прийнято вважати. І хоча природа забезпечила нас простим способом покращити своє емоційне здоров’я, проте без дбайливих людських рук сьогоднішні красоти плавно перетворюються у бур’яни, а від клумб залишається лише назва.


Вже зараз міський голова нагадав комунальникам про своєчасний покіс трави, ріст якої стимулює погода. А тим часом бригада озеленення «Міськсвітла» висаджує квіти на попередньо підготовлені клумби і вуличні вазони. Дванадцять трудівниць уже висадили майже 700 зразків розсади, серед них звичні нам петунія, нарциси, тюльпани, ірис, «сімейне щастя», півонії, волошки, барвінок. Квіти з’явилися на в’їзді у місто, поблизу автовокзалу, на бульварі Шевченка, на Алеї Слави, вздовж центральної вулиці міста та на площі ім. Сірка. Працівники «Міськсвітла» продовжують трудитися у напрямку озеленення та створення майбутніх квітучих острівців.
Приємно, що до цієї роботи активно долучаються деякі підприємці, які розбивають квітники біля офісів та магазинів. З кожним роком збільшується кількість небайдужих городян, які створюють зелені зони на прибудинкових територіях. До речі, якщо у кого із дбайливих квітникарів – аматорів є зайві корінці, розсада чи просто насіння квітів, у вас залюбки їх приймуть міські озеленювачі за адресою Тітова,1. Адже квітів багато не буває! Повернути місту славу квітучого міста лише руками 12 працівниць за один сезон, звичайно, неможливо. Проте багато чого можна зробити вже зараз, якщо йти до мети - разом.
Прес-служба міського голови.

за місто зелене, квітуче, доглянуте…. Зображення 2  за місто зелене, квітуче, доглянуте…. Зображення 3