За чисте місто — разом

 

Не словом, а ділом відзначили покровчани День довкілля, який в Україні цьогоріч пройшов вдвадцяте. Підтримуючи загальноукраїнську акцію, розпорядженням міського голови, третя субота квітня традиційно у Покрові стала екологічною.

Загальноміська весняна толока об'єднала майже дві тисячі містян: колективи підприємств, установ та організацій усіх форм власності, підприємців, до генерального прибирання долучилися громадські організації. На рівні з усіма працювали ветерани-освітяни та підопічні територіального центру, у завзятті не поступалися і діти, які прийшли з батьками.

На локації більшість містян прийшли зі своїм реманентом, спецтехнікою толоку забезпечили “Добробут”, міськводоканал та “Універсал-Сервіс ЛТД”.

Покров має добру традицію — не баритися з прибиранням. Більшість колективів привели до ладу закріплені території не чекаючи загальноміської толоки. А для комунальних служб весняний благоустрій розпочався щойно зійшов сніг і зайва волога.

Тож основними локаціями були дендропарк, інші паркові зони, придорожні смуги та стихійні звалища.

Робота кипіла скрізь. Люди підмітали, прибирали сміття. У дендропарку разом з міським головою Олександром Шаповалом прибирали працівники бюджетної сфери.

За інформацією управління житлово-комунального господарства і будівництва міста, загалом було впорядковано близько 34га територій, висаджено 107 дерев, ліквідовано чотири стихійних звалищ.

До загальноміської толоки приєднався і Шолохівський старостинський округ.

Прес-служба міського голови.