З вірою в Україну та ЗСУ починаємо новий робочий тиждень. Разом до Перемоги!

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

- Попри тривогу, ця ніч на Дніпропетровщині пройшла без обстрілів. А це значить, що наші янголи у пікселі поряд. Захищають, оберігають, борються.З вірою в Україну та ЗСУ починаємо новий робочий тиждень. Разом до Перемоги!

Він зазначив, що вчора на Дніпропетровщині було неспокійно. Протягом дня ворог гатив з артилерії по Нікопольському та Синельніковському районах. У Синельниківському - під прицілом була Великомихайлівська громада. У Нікопольському – Марганецька та Мирівська. А ще – місто Нікополь. Під час одного з обстрілів осколкових поранень зазнали два жителі Марганецької громади. Це чоловік та жінка 70 та 63 років. Обох госпіталізовано. У цій громаді ворожий снаряд спричинив пожежу. Зайнялася приватна оселя. Понад годину рятувальники приборкували вогонь. Загалом за день у Нікопольському районі пошкоджено 13 приватних будинків. Декілька господарчих споруд зруйновано. Відновленню не підлягають дві автівки, трактор та мотоцикл. Зачепило тут і два газопроводи. Також у Синельниківському та Нікопольському районах вороже залізяччя понівечило лінії електропередач. У Мирівській громаді знеструмлено було понад 350 домоволодінь. Енергетики наслідки атак усунули.

- «Визволителі» руйнують все, що людям так важко діставалося. Боляче. Несправедливо. Так не має бути. У свободи дуже гірка ціна. Ми платимо її сьогодні, щоб наші діти жили у вільній країні завтра. Тримаємо стрій! Не здамося, - наголосив Сергій Лисак.

Прес-служба міського голови.