З Україною в серці. В Інклюзивно-ресурсному центрі пройшли тематичні майстер-класи

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребує зараз уся малеча, а особливо діти з особливими потребами.

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю фахівці міського інклюзивно-ресурсного центру запросили своїх підопічних на серію патріотичних майстер-класів з елементами арт-терапії. Як розповідає директор ІРЦ Вікторія Демуш, такій традиції вже чотири роки. Цього разу майстер-класи пройшли під гаслом “З Україною в серці”.

Діти чекали цієї події, впродовж тижня готувалися до заходу, разом з наставниками займалися паперопластикою, тістопластикою, плетінням, виготовляючи заготовки.

Сьогодні діти з великим завзяттям взяли участь у майстер-класах. Спочатку дошкільнята, а потім діти шкільного віку одягали  фартушки і   взялися за виготовлення патріотичних сувенірів зі стрічок, паперу, оздоблювали глазур’ю печиво, сердечками прикрашали карту України.

Все це робили натхненно, з любов'ю, бо знали, що сувеніри і смаколики стануть частиною посилки, яку з ІРЦ відправлять нашим захисникам. Аби все вийшло, за м малечу вболівали не лише колектив Інклюзивно-ресурсного центру, а й батьки, які прийшли підтримати дітей. Зустріч пройшла в атмосфері творчості та затишку -  з Україною в серці.

Прес-служба міського голови.