З патріотичними піснями та історичними екскурсами

Саме так зустріли День туризму мистецькі школи громади. Святу тих, хто не уявляє свого життя без подорожей, відкриває красу рідної країни, присвятили імпровізовані туристичні змагання.

Така форма може здатися незвичною, та, насправді, це один з напрямків роботи, засобом якого мистецькі школи прищеплюють дітям любов до своєї історії, фольклорної спадщини. Інтерактивні уроки під відкритим небом невід’ємна частина цікавого навчання, коли дитина відкриває світ по-новому.

Тож і «зелена» нарада у День туризму була тематичною. Команди Школи мистецтв та Дитячої музичної школи, спільно з відділом культури, міським музеєм довели, що подорож може бути захоплюючою, емоції – яскравими, а пригоди – веселими, коли є бажання втілювати ідеї у життя. Викладачі шкіл долали туристичні перешкоди з обов’язковим атрибутом - рюкзаком за плечима. В’язали вузли, готували імпровізований обід, складали мапу мандрівок Україною та рідним містом. І все це з патріотичною піснею та зануренням в історію краю. Перемогла , звичайно ж, дружба, хоч за кількістю набраних очок попереду була Школа мистецтв. Цей день збагатив новим досвідом і подарував, такі важливі сьогодні, емоції й настрій.

Прес-служба міського голови.