З НОВИМ РОКОМ! З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ, ДОРОГІ ПокровВЦІ!

 

Останніми листками календаря відлітає у минуле 2015 рік – іще один рік історії нашого міста. Настають хвилюючі миті, коли кожен із нас підводить підсумки року, що минає, згадуючи найважливіше, сповнюючи серця світлою надією на день прийдешній.
2015-й важливою віхою залишиться у житті Покровців, періодом добрих справ та вагомих досягнень. Роком, коли усією громадою перенесли біль втрати земляків і разом обрали шлях нових починань. Він був багатим на події і випробування, ставив перед нами непрості завдання, перевіряв на міцність, вірність обраним ідеалам добра. Ми достойно склали його непрості екзамени.
І в ці останні дні року, що минає, хочу висловити слова безмежної вдячності за добрі справи, за неоціненний внесок у  процвітання міста всім Покровцям. Особливі слова ветеранам, трудовим колективам, талановитій молоді. Наші спільні досягнення – то основа майбутнього. Вже завтра ми відкриємо до нього двері: до нового рубежу, що датується 2016-м. Визначним етапом – 60-річчя Покров. Вірю, що любов до рідного міста, прагнення зробити його найкращим будуть головною нашою опорою у прийдешньому році.
Тож нехай Новий рік стане для нас роком впевненого розвитку, злагодженості та єдності, добрих починань і втілення всього задуманого. Нехай кожному мешканцю нашого міста він принесе позитивні зміни, сповнить домівки здоров’ям, достатком, миром. Збере за святковим столом найдорожчих людей, зігріє серця щастям і радістю. А Різдвяна зірка об`єднає усіх нас, благословляючи наші помисли, слова і справи. Зі святом Вас, дорогі Покровці, нехай усміхається вам доля, а рік прийдешній виправдає всі прагнення і надії!
З найкращими побажаннями – міський голова Олександр Шаповал.