З нагородами та подарунками. Тай-боксери Покрова провели 2019 рік

 

Рік, що минув, порадував численними перемогами наших спортсменів у всеукраїнських та міжнародних турнірах. Значний внесок у медальний врожай покровських атлетів зробили вихованці відділення таїландського боксу ДЮСШ ім. Дані Дідіка. Яскраві перемоги на Чемпіонатах і Кубках України, Чемпіонатах Світу і Європи в черговий раз підтвердили високий рівень наших бійців та їх тренерів.

Напередодні нового року на базі відділення пройшло вже традиційне спортивне свято, на якому були підбиті підсумки 2019 року та відзначено кращих спортсменів.

Численних глядачів очікувало справжнє спортивне дійство. Наймолодші вихованці провели товариські поєдинки. Особливо видовищно виглядали показові виступи титулованих бійців, які продемонстрували багатогранність технічного арсеналу муай-тай і красу цього виду єдиноборств.

Про досягнення спортсменів говорила директор школи Ірина Бакієва. У своєму виступі вона відзначила, що 2019 рік став надзвичайно успішним для наших тай-боксерів. Відразу троє з них у складі Збірної України взяли участь у Чемпіонаті світу, який пройшов у Туреччині. Як результат, покровчани Сергій Сємак і Олександр Суховільський вибороли “бронзові” медалі, а Микита Захарченко став чемпіоном світової першості.

Під бурхливі оплески Ірина Бакієва вручила хлопцям Кубки в номінації “Кращий спортсмен року”. Кубок в номінації “Прорив року”, який визначається за підсумками рейтингу кращих тренерів з неолімпійських дисциплін, заслужено отримав наставник бійців Ігор Мациборко. До речі, цього року Ігорю Михайловичу, який є Заслуженим тренером України, було присвоєну вищу кваліфікаційну категорію. Підвищив свою категорію також тренер відділення Олег Мовчан.

Ігор Мациборко подякував своїм підопічним за яскравий спортивний рік, відзначивши, що хлопці постійно рухаються вперед. На екрані глядачі могли побачити презентації спортивних звершень боксерів, які в 2019 році продемонстрували найбільший прогрес і високі результати. Крім вже згаданих Микити Захарченка, Сергія Сємака й Олександра Суховільського до цієї почесної категорії увійшли Чемпіон України Сергій Нанкевич, володар Кубку України і переможець “Кубку Чорного моря” Олександр Шаповал та призер Чемпіонату країни і Кубку “Чорного моря” Єгор Балихін.

Новорічного настрою усім додала не лише красуня ялинка, але й театралізована вистава та виступи вихованців відділення акробатики.

2019 рік дійсно став символом успіху і таланту покровських тай-боксерів. За цими перемогами стояли важка праця на тренуваннях, професіоналізм тренерів, майстерність і самовіддача в поєдинках. Тож бажаємо, щоб 2020 рік став для них не менш вдалим, приніс нові перемоги й досягнення, якими вони прославляють рідне місто!

Прес-служба міського голови.