Юні таланти Покрова здобули перемоги у декілька музичних жанрах

Джаз, фортепіано, вокальне мистецтво – саме у цих номінаціях вихованці  музичних осередків завоювали нагороди, показавши відмінну підготовку та особливе чуття музики.

Для учнів школи мистецтв та Дитячої музичної школи це був ще один важливий етап. В осередках триває творча робота, результатом якої є високі оцінки профільних конкурсів. Цього разу покровчани теж були відзначені журі, як перспективні та талановиті. Красномовними є і результати.

На регіональному конкурсі піаністів «Юний віртуоз» , що проходив у Кривому Розі, срібло завоювали Єва Драгой та Інна Тараненко, бронзу – Аня Байрак, вихованці Т.М.Усенко і Л.М.Курочкіної з Дитячої музичної школи. Блискуче виступили у Дніпрі на обласному фестивалі-конкурсі «Джазова музика» учні А.М. Климошенко, Школа мистецтв. Срібло завоювала Марія Бульба, бронзу – Софія Матяш та Ліза Шарлай. Друге місце приніс рідному закладу і колектив «Райдужні нотки», викладач І.В.Кузнецова, здобувши перемогу на обласному фестивалі-конкурсі «Дніпрова пісня», що пройшов у Дніпрі.

За словами наставників дітей, ці нагороди є своєрідним підсумком великої роботи, що триває у закладах і стимулом до підкорення нових висот.

Прес-служба міського голови.