Юні покровчани  наближають перемогу

 

Два товариши – Роман Кулініченко та Максим Мірошниченко  за два дні зібрали понад 700 гривен на допомогу ЗСУ, нашим Захисникам.

Роману 10 років, його другу, Максиму – вісім, хлопчики навчаються у ліцеї та НВК№1 і понад усе прагнуть миру. Вони мріють не про іграшки й солодощі, а щоб припинилася війна, настала така жадана перемога.

24 лютого у життя дітей увірвався жах військової агресії з сиренами, тривожними ночами, бомбосховищами і постійним болем та страхом в очах мам. Тоді вони дізналися, що найстрашніше – війна. А справжні герої ті, хто захищає Україну від ворога.

Максим та Роман зібрали свою колекцію наліпок, справжній дитячий скарб, вирішили продати їх, аби виручені кошти перерахувати на допомогу нашим захисникам.

У такому прагненні хлопчиків підтримали їхні батьки і покровчани, хто не проходив повз маленьких патріотів. Алла Фролова спеціально напекла пряників, передала хлопчикам – для загальної важливої справи.

За перший день друзі зібрали близько 500 грн, а за два дні - понад 700 гривен, до них приєдналася і трирічна Валерія Сіваш, маленькі волонтери були по-справжньому щасливі.

За словами мами Роми, Інни Кулініченко, діти щиро прагнуть підтримати наших воїнів, хочуть, щоб всі наші захисники повернулися додому живими і здоровими – з перемогою.

Ці кошти наближатимуть нашу загальну перемогу, перемогу над ворогом, котрому не здолати країни, де підростає покоління, яке любить свою землю, готове боротися за неї, за її щасливе майбутнє.

Прес-служба міського голови.