Йти до тих, кому необхідна підтримка


Самим благотворним, повчальним і світлим періодом православного календаря є час Великого Посту. Він просвітлює духовний розум, спонукає до занурення у глибини свого серця та до милосердних вчинків. У нас з’являється бажання очистити свою душу і переглянути свої цінності. Аби допомогти мирянам укріпитися у прагненні духовного удосконалення і укріпитись у Вірі Христовій, благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир за підтримки міського голови Олександра Шаповала з пісними пригощаннями вчора побував у центральній міській лікарні та територіальному центрі обслуговування одиноких непрацездатних громадян.


Після Божественної Літургії на честь Сорока мучеників Севастійських, разом зі священиком благочиння настоятель храму Іоанна Златоуста з подарунками відвідав усі відділення лікарні, особисто поспілкувавшись із кожним пацієнтом. Хворим батюшка бажав скорішого одужання, душевної та фізичної кріпості, медикам – християнського ставлення до своєї роботи, милосердя і терпіння.
Духовної підтримки та укріплення потребують і старенькі підопічні терцентру, де отець Володимир частий гість. Цього разу вони також радо зустрічали батюшку, приймали подарунки і спілкувалися на теми, продиктовані найважливішим періодом у підготовці до головного православного свята – Світлого Христового Воскресіння.
Прес-служба міського голови.