Яскраві кольори фантазії

Підходить до завершення навчальний рік. Підсумки набутих знань учнів освітніх мистецьких закладів Покрова активно ширяться соціальними мережами. Діти розвиваються у своїх захоплення, а творчими здобутками радо діляться з земляками.

Так, нещодавно покровчани мали змогу познайомитися з роботами юної талановитої художниці Софії Середи, переглянувши онлайн її персональну виставку робіт. Учениця художнього класу Дитячої школи мистецтв представила свої творчі доробки, виконані у різних техніках та стилях.

Викладач дівчинки Тетяна Думчикова ділиться, що час від часу колектив освітнього мистецького закладу практикує персональні виставки дитячих робіт. Якщо раніше представляли експозиції у закладі, то сьогоднішні реалії часу диктують своє — твори вихованців можна переглянути онлайн.

Роботи Софії – яскравий приклад того, як велике бажання й талант ведуть до гарного результату. Наставник дівчинки Тетяна Ігорівна говорить, що натхненна праця та любов до своєї справи здатні творити справжні дива. Допитлива учениця зараз навчається у п’ятому класі ДШМ, наступного навчального року — випускниця. Мріє своє життя пов’язати з мистецтвом, бо талановита дівчина знайшла відраду у творчості. Її малюнки привертають увагу оригінальністю, особливим баченням та змістовністю. Дуже активно бере участь у різноманітних творчих конкурсах і має в своєму арсеналі багато різних нагород та відзнак. Захоплюється графікою, але активно вивчає й інші види образотворчого мистецтва. Емоційна, цілеспрямована та відповідальна прагне знайти свій унікальний стиль. Але й зараз роботи юної художниці викликають захоплення, їх хочеться споглядати.

Бажаємо талановитій покровчанці знайти свій творчий шлях та бути щасливою у житті.

Прес-служба міського голови.