Якості харчування дітей – належну увагу

якості харчування дітей – належну увагу. Зображення 1
Стан організації гарячого харчування дітей у закладах освіти міста став темою вчорашньої розширеної наради управління освіти за участі керівництва міста та представників обласного управління держпроднагляду, очільників шкіл, НВК, дитячих садків, медичних працівників, шеф-кухарів та усіх причетних до забезпечення харчування.


Обговоренню підлягали аспекти, що є складовими якісного харчування дітей. Значну увагу було приділено питанню надання соціальних гарантій дітям пільгових категорій. Покров належить до міст, де місцеві бюджети взяли на себе 100% забезпечення учнів 1-4 класів гарячим харчуванням. На сьогодні безкоштовно харчується 1568 дітей початкової школи. Крім того, безкоштовно харчуються 453 учні та 398 вихованців дитсадків, що належать до ряду пільгових категорій.
В ході міжвідомчої наради великий акцент робився на суворому дотриманні санітарно-гігієнічних норм, технологічних вимог до приготування їжі та зберігання харчових продуктів. Дотримання нормативних документів, що стосуються організації харчування в освітніх закладах.
Прес-служба міського голови.