Введена додаткова телефонна лінія для жителів, щоб швидко реагувати і усувати неполадки в електропостачанні


Для більшої зручності своїх клієнтів в трьох містах Дніпропетровської області - Нікополі, Марганці та Покрові, які в цьому році відмовилися від централізованого опалення, ДТЕК Дніпрообленерго ввів додатковий телефонний номер контакт-центру. Тепер жителі цих міст, в разі проблем з електропостачанням, можуть зв'язатися з енергокомпанією за безкоштовною багатоканальною лінію допомоги 0800 301 220. Фахівці контакт-центру консультують їх в цілодобовому режимі.


Борис Юрченко, керівник контакт-центру ДТЕК Дніпрообленерго:
« Ми прагнемо бути максимально корисними для своїх клієнтів. Тому ввели додатковий цілодобовий безкоштовний трідцатиканальний телефонний номер. За ним закріплені п'ять операторів, у яких є прямий вихід на диспетчера Нікопольського РЕМ. Дзвонити по ньому можуть тільки жителі Нікопольського регіону (Нікополя, Марганця, Покрова і Нікопольського району) виключно при аварійних ситуаціях в електромережі. Будь-які інші питання, що стосуються електропостачання, будь-то консультація з приводу тарифів або стану особового рахунку, як і раніше, можна задавати за єдиним для всіх клієнтів ДТЕК Дніпрообленерго номером контакт-центру - 0800 500 444 ».
Також керівник контакт-центру акцентував, що немає необхідності дублювати заявку, якщо вона вже зроблена по одному з номерів. Це також допоможе не завантажувати канали в період аварійних відключень.
Сьогодні аварійна бригада ДТЕК Дніпрообленерго локалізує поломку у місті Покров на пошкодженому трансформаторі на підстанції Богданівка.

ДТЕК Дніпрообленерго.