Визначився переможець міського етапу конкурсу “Вчитель року” у номінації “Українська мова та література”

 

Міський етап конкурсу педагогічної майстерності “Вчитель року-2021” у номінації “Українська мова та література” проходив у період 19-20 листопада. Загалом у ньому взяли участь 5 педагогів закладів загальної середньої освіти Покрова.

Конкурсанти мали пройти три види випробувань: тестування з фахової майстерності, майстер-класи педагогів та дистанційний урок. Відзначимо, що етапи конкурсу враховували ті виклики, які ставить перед педагогічною спільнотою сьогодення. Зокрема, фіналісти демонстрували членам журі вміння організувати онлайн-урок, використовуючи для цього  можливості, які надають сучасні технології. Наприклад, їм доводилося створювати інтерактивні вправи, на які учні могли перейти за посиланням, використовувати різноманітні інтернет-сервіси, відео, тощо. Адже відпрацювання дистанційних форм роботи сьогодні є дуже важливим для організації процесу навчання.

За сумою набраних балів переможцем стала вчитель загальноосвітньої школи № 6 Тетяна Висоцька.

 Як зазначає Тетяна Вікторівна, їй було дуже приємно і цікаво взяти участь у цій події, втілити у життя свої задуми та напрацювання. Перемога для неї велика честь і одночасно відповідальність. Адже саме вона тепер представлятиме Покров у обласному етапі конкурсу.

Тож бажаємо Тетяні Висоцькій достойно представити наше місто на обласному рівні.

Прес-служба міського голови.