Вихованці БТДЮ  завершують рік творчими здобутками

Новими досягненнями, перемогами та нагородами поповнили свої творчі здобутки вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.

За результатами ІІ Всеукраїнського дистанційного конкурсу мистецтв «Мрій багато не буває», що проводила творча спілка «Асоціація діячів арт-мистецтва України», перемогу у номінації «декоративно-ужиткове мистецтво» мають вихованки гуртка «Колібрі» Даря Кривоконь та Лілія Букіна. Роботи дівчаток нагороджені дипломами І ступеню. Подяку від організаторів конкурсу отримала і їхній наставник  Єлизавета Ключникова.

 Наприкінці листопада вихованці гуртка «Джем» взяли участь у VII Міжнародному  мистецькому дистанційному фестивалі -конкурсі "GRAND-FEST". Колектив став лауреатом ІІІ ступеню у номінації «Хореографія».  За гарну підготовку дітей  подяку має керівник гуртка Юлія Кривчук.

Успішно виступили на  ІV Міжнародному онлайн фестивалі – конкурсі “ONLY STARS”  вихованці вокального гуртка «Гармонія», який веде  Анжеліка Сичевська.

 Гуртківці здобули три перших  місця і п’ять других.

І місце мають Софія Погоріла, Дарина Ткачук та Єлизавета  Шевченко.

ІІ місце у  Регіни Кравченко, Таїсії Наумович, Діани Фоменко,   Вікторії Титової  та Аріни Копчунової.

Вітаємо талановитих вихованців БТДЮ та їх наставників з перемогами. Нехай прийдешній творчий рік принесе нові яскраві успіхи!

Прес-служба міського голови.