Вшанували воїнів - афганців

Традиційно 15 лютого у Покрові віддають данину поваги воїнам, кому довелося виконувати військовий обов'язок на території інших країн.

Сьогодні минає 35-річниця виводу військ з Афганістану, коли завершилася майже десятилітня, так і не оголошена офіційно війна. Кожен четвертий загиблий у цій війні - українець. Серед яких дев'ять мешканців нашого міста.

Сьогодні покровчани вшановували їхню пам'ять. Представники влади, члени міської організації ветеранів Афганістану, рідні поклали квіти до стел загиблих воїнів на Алеї Слави. Вшанували хвилиною мовчання і на міському кладовищі.

Згадуючи побратимів, зазначали, що чимало колишніх воїнів- афганців нині стали на захист суверенітету та цілісності України. Серед тих, хто протистоїть збройній агресії рф, передаючи свій військовий досвід молодшому поколінню, і голова міської організації ветеранів-афганців Олександр Грінер, який згадував події 35-річної давнини, дякував міській владі за підтримку афганців, родин загиблих — за пам’ять, яка не згасає...

Тематичні онлайн-заходи пройшли у закладах культури та освіти.

Схиляємо голови перед пам'яттю загиблих, а усім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн бажаємо міцного здоров'я, сили духу, благополуччя і мирного українського неба!

Прес-служба міського голови.