Все життя у спорті

Футбол - моє захоплення: Геннадій Сєвєров відзначає 50 років тренерської діяльності

Не секрет, що футбол — найпопулярніша гра у світі. І це виправдано, адже заняття футболом передбачає здоровий спосіб життя, формує лідерські якості, командний дух, прагнення до перемоги.

Свою любов до футболу проніс крізь життя наш земляк Геннадій Сєвєров. Колись з усіх видів спорту він обрав саме його, що і стало сенсом його професійної діяльності.

Кандидат у майстри спорту з футболу, старший тренер, золотий призер Республіканського чемпіонату України, бронзовий призер в шостій зоні Чемпіонату України, Чемпіон Дніпропетровської області, кращий тренер ДЮСШ ім Д.Дідіка управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради. Всі ці звання та досягнення - доказ відданості улюбленій справі. Як спортсмен та затятий любитель футболу здобув високі особисті результати й має великий досвід наставника, адже більшу частину свого життя присвятив роботі та спілкуванню з дітьми.

За плечима - п’ять десятків років тренерської діяльності.

Свій шлях педагога розпочав півстоліття тому, в 70-ті роки, у дитячо-юнацькій спортивній школі міста, зараз — ДЮСШ ім Д.Дідіка.

Геннадій Сєвєров завжди був і залишається зі своїми вихованцями, радіє їх успіхам та досягненням! За роки роботи з-під його тренерського крила вийшло багато спортсменів різних рівнів, чимало колишніх вихованців також вирішили пов’язати своє життя із фізичною культурою та спортом.

Та все ж більшість учнів досягли успіхів у повсякденному житті, адже спорт не тільки долучає молодь до здорового способу життя, він об'єднує людей, робить їх фізично й ментально здоровими, зміцнює характер та особистість, навчає цілеспрямованості та вмінню досягати будь-яких поставлених завдань.

Прес-служба міського голови.