Ворог продовжує обстріли України. Але ми – вистоїмо!

На цьому наголосив міський голова Олександр Шаповал.

- 275 доба війни. Завершується ще один тиждень. Ворог продовжує обстріли України, атакує енергетичну інфраструктуру, соціальні установи, цивільні об’єкти. Але ми – вистоїмо! - зазначив він.

Міський голова підкреслив, що Покров прожив цей тиждень напружено, як і вся Україна, місто було знеструмлене. Подякував кожному за розуміння ситуації, що у цей критичний час були поряд з тими, кому необхідна підтримка.

- У місті розгорнуто «Пункти незламності», де можна зігрітися, зарядити телефон, випити теплий чай, отримати першу медичну допомогу. На офіційному сайті міста оприлюднено аптеки, магазини, що функціонуватимуть у випадку аварійних відключень. Працює лінія для немобільних громадян - 0631623481. Окремо хочу подякувати нашим комунальним службам, працівникам ДТЕК, АТ «Дніпропетровськгаз», які працюють у цілодобовому режимі, ліквідовують наслідки атак, роблять все, аби у наших домівках було світло і тепло. Нагадую всім, що змінено час комендантської години, тепер вона триватиме з 20.00 до 5.00. Прошу всіх дотримуватись. Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! Перемога обов’язково буде за нами! - наголосив Олександр Шаповал.

Прес-служба міського голови.