Владислав Куліш — срібний призер чемпіонату світу з тайського боксу

Вчора в Таїланді завершився чемпіонат світу з тайбоксу серед молоді, в якому взяли участь 93 національні федерації з різних країн світу.

Серед тих, хто гідно представив Україну на YWC2024 , стали двоє покровчан – Владислав Куліш та Анатолій Маринеско, вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

Владислав Куліш проявив себе як один із лідерів команди. В півфіналі він змагався зі спортсменом із США у ваговій категорії 54 кг, де показав неабияку силу і волю до перемоги. У фінальному поєдинку Владислав здобув срібло. Це вагомий внесок у загальнокомандний результат і свідчення сильної підготовки.

Анатолій Маринеско успішно пройшов до 1/8 фіналу, демонструючи сильні технічні навички та витривалість. Проте в бою з канадським спортсменом йому не вдалося пройти далі. Попри це, участь Анатолія в такому масштабному заході стала важливим етапом його спортивної кар'єри та підтвердженням його потенціалу.

Загалом українська збірна, до складу якої входили покровчани, завоювала вражаючі вісім золотих, дев’ять срібних та три бронзові медалі. Такий результат підтверджує силу та професіоналізм національної школи таїландського боксу. Українська команда, обійшовши господарів чемпіонату – тайців, виборола перше місце у командному заліку.

Щиро вітаємо Владислава Куліша та його тренера з перемогою та всю збірну з гідним виступом на світовій арені!

Пресслужба міського голови.