Війна триває, але я впевнений: ми – ПЕРЕМОЖЕМО! Ми вже перемогли, бо нікому не вбити нашої віри в Україну!

Це сьогодні, у річницю незламності, підкреслив міський голова Олександр Шаповал.

- 24 лютого… 365 днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. 24 лютого вирвало нас зі звичного життя, ми запам’ятаємо його назавжди...Як у перші дні займалися підтримкою наших Захисників, розгортанням блокпостів, відправкою дитячих будинків сімейного типу у безпечні місця, постачанням запасів продовольства, допомогою переселенцям, налагодженням безперебійної робота комунальників, розгортанням масштабного волонтерського руху – всього не перерахувати.

Пережили наближення бойових дій до міста, але не припиняли вірити у нашу ПЕРЕМОГУ! Відчували лють до ворога і непоборну віру у нашу ПЕРЕМОГУ! Війна змінила наше життя, вона ж показала, хто є хто і хто справжні герої!

Цей надскладний рік став роком Справжніх Людей, роком наших Захисників та Захисниць, хто боронить рідну землю від нечисті. Пам’ятаємо всіх наших Захисників, які віддали життя заради миру, всіх, кого забрала війна... Хотілося б подякувати всім нашим волонтерам, кому не байдуже, хто з перших днів донатив, плів сітки, робив окопні свічки, збирав смаколики нашим воїнам, писав листи – наближаючи Перемогу!

Вдячність всім комунальним службам, медикам, працівникам бюджетних установ, гірникам, підприємцям, всім, хто продовжував життя Покрова – допомагав країні. Цей рік показав, що ми сильні, що ми все подолаємо і витримаємо, що ми є громада, яка відкрила своє серце переселенцям, прихистила тисячі людей.

Ми навчилися багато чому, але найголовніше – цінувати те, що маємо! Цінувати кожну хвилину тиші та миті разом з рідними…Я вдячний кожному покровчанину за цей рік, який ми пройшли разом! Війна триває, але я впевнений: ми – ПЕРЕМОЖЕМО! Ми вже перемогли, бо нікому не вбити нашої віри в Україну! - наголосив Олександр Шаповал.

Прес-служба міського голови.