«Вірую – воскресне Україна, як Христос воістину воскрес!»

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 1
Вже традиційно весна приходить до Покрова з міським мистецьким святом, що проходить під таким символічним гаслом. Великодні дні надихають містян до духовних роздумів і творчих пошуків, які щорічно об’єднуються та презентуються широкому загалу. Цього разу справжній писанковий вернісаж розквітнув на подвір’ї Будинку творчості дітей та юнацтва, який довершила виставка тематичних малюнків та рукотворних виробів. Всю свою безмежну фантазію, уміння й душевне тепло майстри загальноосвітніх та позашкільних закладів вклали в одвічний символ життя та життєдайної сили – писанку.

Прикрашена візерунками й квітами, вона возвеличувалася у пасхальних композиціях та майстер-класі, у якому могли взяти участь усі бажаючі. Створюючи Великоднє диво, кожен вкладав у роботу світлі думки і побажання.
З таким же посилом виходили на сцену і учасники святкової концертної програми. З найкращими вітаннями до всіх зверталася заступник міського голови Наталія Бондаренко, вручивши мистецьким колективам шкіл та позашкільних закладів дипломи й солодкі подарунки від міського голови Олександра Шаповала.

Великодній піднесений настрій панував у Будинку, його несли юні артисти, що створили неповторну атмосферу свята. Усі без винятку загальноосвітні заклади, Школа мистецтв, Дитяча музична школа, Будинок творчості, недільна школа храму Св. Іоанна Златоуста підготували номери, серед яких і театральні композиції. Свято утверджувало найкращі духовні засади й народні традиції, про що говорили численні глядачі, підкреслюючи важливість цього, насамперед, для підростаючого покоління.
Прес-служба міського голови.

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 2

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 3

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 4

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 5

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 6

«вірую – воскресне україна, як христос воістину воскрес!». Зображення 7