Відзначили свято зрілості

відзначили свято зрілості. Зображення 1
Тихою ходою підступає осінь. Ось вона лише за вікном, а не встигнеш озирнутися – увійшла до життя. Не для кожного вона напоєна теплом і турботою близьких, для більшості підопічних територіального центру вона холодна і незатишна, позбавлена уваги найдорожчих. Про те, що в місті вдалося створити справжній осередок доброти, піклування про тих, у кого нелегкий багаж прожитих років, обтяжений соціальними проблемами, хворобами та самотністю, можна пересвідчитися, навіть випадково зайшовши до територіального центру. Звісно, без уваги не залишилися старенькі і в День людей похилого віку.
Засвідчити повагу найповажнішій категорії містян, прийшли заступник міського голови Наталія Бондаренко, депутат обласної ради Марина Петросянц, благочинний Нікопольського району та м. Орджонікідзе протоієрей Володимир, депутат міської ради Валентина Міненко, депутат міської ради, начальник управління праці та соціального захисту Тетяна Ігнатюк, начальник Пенсійного фонду України у м. Покров Вікторія Агапова, в.о. директора центру сім’ї та молоді Альона Ковтун.


Наталія Бондаренко низько поклонилася людям, чиїми руками та самовідданою працею розбудовувалося місто, адресувала найкращі привітання від міського голови та вручила від Олександра Шаповала сертифікат на придбання необхідної побутової техніки.
Не менш зворушливим було звернення депутата облради Марини Петросянц, від якої в подарунок отримали ноутбук.
Ще багато лунало теплих слів для підопічних та працівників терцентру. Крім практичних та солодких подарунків, на які день видався щедрим, були й творчі. Підняти настрій поважному товариству завітали маленькі артисти з дитячого садочку № 18, юні бандуристки та вихованці театрального гуртка зі Школи мистецтв і акробати з дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти. Не випустили нагоду і підопічні територіального центру, аби довести, що не лише мудрі, а й талановиті. Авторські вірші, пісні та танець у їхньому виконанні розвіяли усі сумніви. Завершився урочистий захід святковим застілля, де люди, об’єднані осіннім золотом років продовжили невимушене спілкування.
Прес-служба міського голови.

відзначили свято зрілості. Зображення 2

відзначили свято зрілості. Зображення 3

відзначили свято зрілості. Зображення 4