Відзначили психологів громади

Психологічна допомога учасникам освітнього процесу — нагальна потреба в умовах викликів військового часу.

Психологи та практичні психологи закладів освіти громади допомагають піклуватися про своє ментальне здоров'я здобувачам освіти, їхнім батькам та педагогам. Вони працюють з тим, що на перший погляд є невидимим, проте таким важливим. Адже питання психологічного добробуту, вміння долати стрес, вчасно заспокоюватися і опановувати себе є ключовим у мирному житті, тим паче під час війни.

З нагоди професійного свята, яке нещодавно відзначалося, за вагомі досягнення у забезпеченні психолого-педагогічного супроводу в освітньому середовищі було нагороджено трьох психологів громади.

Грамотами департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОВА  відзначено практичних психологів Олену Улько (ліцей №9) та Лілію Дробот (КЗДО №13).

Грамоту Дніпропетровського обласного навчально-методичного центру практичної психології та соціальної роботи отримала соціальний педагог Шолоховського ліцею Тетяна Ємець.

Вітаємо з досягненнями!Подальших успіхів, нехай ваша енергія ніколи не вичерпується, а внутрішній світ буде гармонійним.

Прес-служба міського голови.