Відразу троє тай-боксерів Покрова отримали можливість виступити на Чемпіонаті Світу!

Як вже повідомлялося раніше, представники відділення тайського боксу міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка успішно виступили на змаганнях, які пройшли у Скадовську. Саме за результатом міжнародного турніру “Кубок Чорного моря” і Чемпіонату України було затверджено склад збірної України для участі в першості світу серед юнаків та юніорів. Змагання пройдуть у Туреччині з 26 вересня по 6 жовтня.

І найголовніше — до складу національної команди увійшло відразу троє спортсменів з нашого міста!

Микита Захарченко виступатиме у ваговій категорії 50 кг (вік спортсменів 12-13 років), Олександр Суховільський змагатиметься в категорії 57 кг (вік спортсменів 14-15 років) і Сергій Семак проводитиме бої в категорії 67 кг (вік бійців 16-17 років).

Потрапити до складу національної команди є честю для кожного спортсмена і свідчить про їх високий рівень професіональної підготовки. Адже на турнірі змагатимуться найсильніші бійці світу. Завдяки участі та перемогах у міській програмі партиципаторного бюджетування, наші аяксівці мали змогу якісно готуватися до змагань. За кошти міського бюджету для них були придбані сучасні тренажери та амуніція.

Бажаємо вихованцям тренера Ігоря Мациборка достойно виступити на змаганнях, прославити нашу країну і рідне місто!

Прес- служба міського голови.