Відновлено ще одну внутрішньоквартальну територію

 

Завершилися роботи з реконструкції чергової внутрішньоквартальної території у дворі поблизу центрального ринку. Вони охопили район 9 житлових будинків у квадраті Горького, 26,28,30, Г.Чернобиля, 1,3 та Чехова 2,4. Проблем тут вистачало: зруйновані дороги, відмостки, аварійні дерева, тощо. Все це створювало безліч незручностей місцевим жителям, особливо людям похилого віку.

Традиційно виконувався широкий спектр заходів, серед яких ремонт відмосток, тротуарів, заміна дорожнього покриття, загальний благоустрій території. Крім того, в самих будинках міняли каналізацію. Місцеві жителі тепер можуть оцінити не лише новий асфальт, але й нові лавочки, що були встановлені поблизу під'їздів.  За словами людей, такі масштабні роботи проводилися тут вперше від дня здачі будинків в експлуатацію, а це понад сорок років тому. Тепер їхній двір виглядає зовсім по-іншому.

Додамо, що у більшості випадків внутрішньоквартальні території у Покрові не ремонтувалися майже півсторіччя. І лише в останні 5 років цьому питанню почали приділяти посилену увагу. Подібні реконструкції стали звичним явищем у різних районах Покрова. Адже від них напряму залежать комфорт і безпека городян. Звісно, щоб відновити внутрішньоквартальні території у всіх дворах потрібні час і значні ресурси. Але ця робота не зупиняється, а отже місто рухається у потрібному напрямку.

Прес-служба міського голови.