Відкрито сезон вуличного баскетболу

 

Перша зустріч 2019 року відбулася на майданчику мікрорайону «Марс». Ця спортивна територія з’явилася минулого року, тоді ініціативу ентузіастів підтримав міський голова, допомігши відновити баскетбольний майданчик на території колишньої школи-інтернату. Він пожвавив спортивне життя району, саме тут тривали товариські баскетбольні поєдинки, зустрічалися  фанати цієї динамічної гри.

Вони офіційно відкрили сезон вуличного баскетболу, що відбувся за ініціативи молодіжної ради, підтримки міського голови та відділу молоді та спорту. Участь у ньому взяли 5 команд (“Лейкерс”, “Смайлик”, “Марс”, “9-а школа” та “Нью-Дженерейшен”), які представляли різні райони Покрова.

Турнір проходив за коловою системою, перемагала та команда, яка першою набирала 11 очок. Незважаючи на примхливу погоду, гравці демонстрували видовищну гру, розкриваючи усю красу баскетболу.

Врешті-решт, набравши найбільшу кількість очок, перемогу здобула команда “Лейкерс”. Другою стала команда “Смайлик” і на третьому місці опинилася команда “9-а школа”. Переможцям та призерам було вручено подарунки від відділу молоді та спорту. В.о. начальника відділу Артем Столяр подякував усім командам за проявлену ініціативу, видовищну гру, зазначивши, що подібні зустрічі планується зробити регулярними.

Прес-служба міського голови.