Відділ молоді та спорту випустив ролик, присвячений учаснику гурту SKINHATE 

 

Як ми вже розповідали раніше, відділ молоді та спорту міськвиконкому започаткував цикл відеознайомств «Ти - творець свого майбутнього». У кількахвилинних сюжетах розповідають про молодих та небайдужих покровчан, хто змінює цей світ, самостверджуючись у музиці й спорті, туризмі й бізнесі.
Героєм чергового ролику став учасник гурту SKINHATE покровчанин Дмитро Кустіков.
“Якщо у тебе є мрія, до неї треба йти та ніколи не опускати руки, навіть якщо не вийшло з першого разу”, — говорить Дмитро про свою життєву філософію. Як зізнається хлопець, музикою він займався більше самостійно вдома або у дворі. Але з вдячністю згадує Миколу Гудкова вчителя свого першого колективу, в якому він грав на барабанах і співав. Його улюбленим інструментом стала гітара. На ній Дмитро грає з 11 років. 13-річним підлітком він отримав перший досвід виступу на сцені, під час випускного вечору на головній площі міста. Завдяки цілеспрямованості й вірі в себе наш герой зміг здійснити свою мрію.
Гурт SKINHATE — унікальне явище в історії українського хардкору. Під тексти й музику колективу, батьківщиною якого є саме наше місто, виросло ціле покоління. 
Як зізнається Дмитро Кустіков, він любить так звану “важку музику”, але може слухати різні жанри. Головне, щоб пісні дійсно чіпляли душу. 
Дмитро не лише талановитий музикант, але й успішний підприємець, люблячий батько і чоловік.
Власним прикладом він довів, що людина може реалізовувати себе у різних напрямках і досягти успіху. Побачити сюжет про Дмитра Кустікова ви можете на сторінці 
https://www.facebook.com/sportpokrov/posts/563805930950833

Прес-служба міського голови.