Відбувся штаб

 

Сьогодні міський голова Олександр Шаповал провів чергове засідання оперативного штабу за участі керівників підприємств, організацій, структурних підрозділів виконкому, старости Шолоховського старостинського округу. Обговорювалися результати діяльності за тиждень, поточний стан справ та планували подальшу роботу.

У пріоритеті виконання протиепідемічних заходів. Медичні заклади працюють в умовах карантину. Центром первинної медико-санітарної допомоги за тиждень  зроблено 62 експрес-тестування, матеріали 469 містян передані на ПЛР-дослідження до Дніпра, виконано 134 флюорографічних обстеження. У закладах освіти, згідно рішення ТЕБ і НС, до 24 грудня триває дистанційне навчання, садочки працюють в умовах адаптивного карантину.

Комунальники працюють у робочому ритмі. Увага зверталася на відновлювальних  роботах після проведення поточних ремонтів, прибиранні внутрішньобудинкових територій, міста загалом. Окремо йшла мова про роботу диспетчерських та аварійно-відновлювальних бригад у святкові та вихідні дні.

Прес-служба міського голови.