Відбувся штаб

відбувся штаб. Зображення 1
Сьогодні міський голова Олександр Шаповал провів чергове засідання оперативного штабу за участю керівників комунальних підприємств та установ міста.
Обговорюючи поточні питання, торкалися теми освіти, медицини, комунальної сфери.


До 15 січня тривають шкільні канікули, на період яких навчальні заклади переведено на енергозберігаючий режим опалювання. До початку занять потрібний температурний режим буде відновлено. У дитячих садках тепло, постійно здійснюється контроль щодо відповідності санітарним нормам перебування дітей. Тепло і в медичних закладах.
На штабі не оминули епідемічну ситуацію з кором, що склалася в Україні. Питання на контролі, медики мобілізовані, наразі пропонують дітям, які не щеплені, пройти вакцинацію. Переважна кількість дітей привита. Актуальним є моніторинг ситуації, тісний взаємозв’язок освітніх та медичних закладів.
Комунальні підприємства працюють у штатному режимі. У міськводоканалі за тиждень виконали 30 заявок, накрили 5 люків. Газовики міняли опори по вулиці Шевченка, що на Руднику.
Плануючи подальшу роботу, особливий наголос робився на заходах із благоустрою та активізації роботи через електронну систему ProZorro.
Прес-служби міського голови.