Відбувся штаб


Сьогодні у міськвиконкомі відбулося чергове засідання оперативного штабу. Заслухавши звіти керівників про поточний стан справ на очолюваних підрозділах, підприємствах та організаціях, міський голова детально зупинився на окремих моментах.
Передусім це благоустрій – тема, яка стосувалася усіх.

Попри те, що максимально задіяні косарі з ЖЕО та «Благоустрою», залишаються неохоплені ділянки. Тож Олександр Шаповал дав завдання збільшити кількість бригад і вирішити питання з робочим інвентарем. Про покіс трав на закріплених територіях а також участь у «чистих» четвергах нагадав усім керівникам.
Були зауваження до комунальників щодо інтенсивності робіт із накриття каналізаційних люків кришками, які є в наявності. Також закуплена запірна арматура для водогонів. Працівники водоканалу встановлять додаткові засувки, аби в разі ремонтних робіт на ділянках водопровідних мереж, незручності відчувала менша кількість містян.
Окремо мова йшла про заходи передбачені в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду, готовність подальших проектів для реконструкції та звернення городян.
Прес-служба міського голови.