Відбувся брифінг, присвячений 5 річниці прийняття Закону України «Про пробацію»

Сьогодні в Україні, як і у багатьох країнах світу, існують покарання без позбавлення волі для правопорушників, які не несуть загрози життю і здоров’ю людей. Ці покарання виконує служба пробації.

20 лютого відбувся брифінг, присвячений п’ятій річниці прийняття Закону України «Про пробацію». Участь у ньому взяли представники ЗМІ, міського відділу поліції, суду та інших організації Покрова.

Начальник Покровського міського сектору філії держустанови «Центр пробації» Юлія Гетьман розповіла про основні аспекти створення системи пробації та її функції, наголосивши, що сьогодні вона є важливим механізмом зниження та профілактики злочинності. За словами Юлії Гетьман, мета роботи служби полягає не лише в здійснюванні нагляду та контролю за поведінкою правопорушників, а й повернення їх у повноправні члени нашого суспільства.

Було відзначено плідну співпрацю в цьому напрямку з різними службами та організаціями міста. Присутні на брифінгу мали змогу поставити питання та отримати на них вичерпні відповіді.

Прес-служба міського голови.