Відбулося засідання штабу

відбулося засідання штабу. Зображення 1

Сьогодні міський голова провів засідання оперативного штабу за участі керівників комунальної та бюджетної сфери, де обговорювали стан поточних справ та відпрацьовували подальші кроки.


Пріоритетними були питання підготовки міської інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період та сезонні заходи з благоустрою. Олександр Шаповал наголосив на недопущенні спалювання опалого листя та персональній відповідальності керівників за подібні факти на ввірених територіях. Окремо йшла мова про готовність посипкового матеріалу, снігоприбиральної техніки, та розроблення схем оперативного реагування комунальних підприємств на закріплених вулицях у випадку непогоди.
Повертаючись до дня сьогоднішнього, управління освіти доповіло, що до навчання приступило понад 3,5 тисяч покровських школярів. Педагогам міський голова нагадав про заборону готівкових освітніх платежів та введення електронної платіжної системи.
Комунальне підприємство "Добробут" завершує інвентаризацію ливнівок, каналізаційних люків та дорожніх знаків, найближчим часом приступить до посіву газонної трави у парковій зоні.
Міськводоканал накриває кришками каналізаційні люки, на минулому тижні займалися ліквідацією поривів на водогоні.
Рятувальники звітували про готовність до роботи в зимовий період, а служба зайнятості запросила на семінар для роботодавців, котрий відбудеться 14 вересня.
Прес-служба міського голови.