Відбулося засідання штабу

відбулося засідання штабу. Зображення 1
Сьогоднішнє обговорення тривало за участі голів квартальних комітетів. У конструктивній розмові піднімалися питання, які хвилюють мешканців прилеглих селищ та приватного сектора міста.


Це відновлення зовнішнього освітлення на вулицях Чернишевського, Дружби, підсипка доріг, прибирання карантинних рослин, корегування графіка роботи медпункту у Перевізьких Хуторах.
Усі ці питання були винесені міським головою Олександром Шаповалом до спільного розгляду з керівниками комунальних підприємств та відповідних соціальних установ. Визначені конкретні терміни виконання. Було вказано на недостатню роботу міськводоканалу з оперативного реагування на заявки мешканців, саночистки щодо прибирання майданчиків після вивезення сміття.
Не знімається з порядку денного питання підготовки до зими. Заслуховуючи керівників, міський голова акцентував увагу на готовності топкових, котелень, технологічного обладнання, посипкового матеріалу. Окремо йшла мова про реалізацію запланованих заходах в освітніх та медичних установах, соціальних гуртожитках.
Завершився штаб на приємній ноті, Олександр Шаповал привітав з ювілейним днем народження квартального – Юрія Кузьмовича Дацька, дякуючи за сумлінну працю на благо громади, адресуючи найщиріші слова побажань.
Прес-служба міського голови.