Відбулося засідання штабу

відбулося засідання штабу. Зображення 1
Основним питанням залишається підготовка до осінньо-зимового періоду. Про стан вже виконаних завдань доповідали керівники комунальних підприємств, соціальних установ міста.


Тривають ремонтні роботи у житловому фонді, освітніх та медичних установах, де головна увага приділяється стану систем життєзабезпечення, впровадженню енергозберігаючих заходів.
Не припиняються масштабні роботи з покращення життєвого простору міста: реконструкції вулиць, внутрішньоквартальних доріг, господарчо-побутової системи каналізації.
Серед поточних питань – покіс трави, боротьба з карантинними бур’янами, прибирання територій від сміття.
Міський голова Олександр Шаповал вказав на недопрацювання у цьому плані. Так, ЖЕО належить активізувати зусилля щодо приведення до ладу прибудинкових територій, ремонту лавочок, "Добробуту" - встановлення сміттєвих урн біля автобусних зупинок, "Саночистці" продовжити роботу з благоустрою сміттєвих майданчиків, міськводоканалу – вирішити проблему відкритих люків.
Не знімається з порядку денного питання раціонального використання енергоносіїв, дотримання пожежної безпеки за підвищеного температурного режиму довкілля.
Прес-служба міського голови.