Відбулося засідання Ради регіонального розвитку

відбулося засідання ради регіонального розвитку. Зображення 1
Днями у Покрові відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку. Акцент - на впровадженні державної регіональної політики та реформі децентралізації.
На захід, що відбувся у залі засідань міськвиконкому, зібралися представники місцевих органів виконавчої влади, самоврядування, підприємств та установ міста.
Звертаючись до учасників, міський голова Олександр Шаповал наголошував, що стратегія регіонального розвитку для кожної території є одним із першочергових завдань, адже лише маючи чіткий план того, як має розбудовуватися та розвиватися місто, можна очікувати на гарні результати.

відбулося засідання ради регіонального розвитку. Зображення 2Важливо, аби до цього процесу максимально долучилися покровчани, ставши активними учасниками та партнерами позитивних змін. Адже основне завдання залишається незмінним - забезпечення комфорту та підвищення стандартів життя для мешканців міста.
У ході засідання Ради було охарактеризовано основні соціально-економічні показники розвитку та досягнень міста. Акцентувалася увага на ключових державних реформах, завдяки яким маємо конкретні результати. Також окреслено головні стратегічні цілі, які ставить перед собою влада на найближчі роки.
Зазначалося, що перспективи продовження позитивної динаміки вимагають системного підходу. Саме тому необхідно визначити алгоритм спільних дій та методи подальшої роботи.
За підсумками засідання були прийняті відповідні доручення необхідні для послідовних кроків та своєчасного формування проекту Перспективного плану розвитку. Який уже в лютому буде винесено на розгляд громадськості.
Прес-служба міського голови.