Відбулося засідання оперативного штабу

2 червня на засіданні оперативного штабу, що проходив у міськвиконкомі, обговорювали поточні питання  життєзабезпечення міста.
Керівники підприємств, організацій та закладів звітували про діяльність за тиждень. Комунальники називали конкретні адреси, об’єми та види робіт, не обходилося без зауважень та критики. Відкритими залишається питання люків, якості покосу сезонних трав на прибудинкових територіях, коректності диспетчерських служб та благоустрою територій після виконання ремонтних робіт.


Для Центру первинної медико-санітарної допомоги пріоритетом є удосконалення механізму дії урядової програми «Доступні ліки».
Щодо Центральної міської лікарні, то вже можна говорити, що вдалося відстояти вторинну ланку медицини у нашому місті. Як і досі, медичний заклад залишається лікарнею інтенсивного лікування, де функціонуватимуть усі відділення, а допомога надаватиметься - цілодобово.
Заклади управління освіти ведуть підготовку до наступного осінньо-зимового періоду. Впроваджуються заходи з енергозбереження, тривають ремонти покрівель та інше. Починаючи з наступного тижня, на штабі усі керівники мають доповідати про виконання підготовчих робіт до нового опалювального сезону, згідно затвердженого графіку.
Прес-служба міського голови.