ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ ТУБЕРКУЛЬОЗУ ТА ВІЛ\СНІДУ

24 вересня заступник міського голови Наталія Бондаренко провела засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ/СНІДу.

Питання винесені на розгляд ради, підсумовували проведену роботу у напрямку протидії розповсюдження суспільно небезпечних захворювань.

Про надання медико-соціальних послуг з консультування та тестування на ВІЛ-інфекцію представників ключових груп населення в м. Покров та підвищення ефективності надання медичної допомоги особам, що відбувають покарання в ПВЦ - 79, інформацію надав лікар-інфекціоніст кабінету “Довіра” Вадим Вдовін.

Заступник головного лікаря ЦПМСД Олена Саламаха надала інформацію  про стан  виконання плану профілактичних оглядів  на туберкульоз населення об'єднаної територіальної громади м.  Покров за перше  півріччя 2020  року. 

Про фізкультурно-оздоровчу та виховну роботу в закладах загальної середньої освіти доповів методист методичного кабінету міського управління освіти Ігор Охота.

За результатами засідання координаційна рада прийняла рішення, націлені на боротьбу та профілактику туберкульозу та ВІЛ/СНІДу.

Прес-служба міського голови.