Відбулося засідання координаційної ради

 

30 червня відбулося засідання координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу, що діє при виконкомі Покровської міської ради.

Засідання пройшло під головуванням заступника міського голови Наталії Бондаренко за участі представників структурних підрозділів виконкому, правоохоронних органів, державних установ, служб, до компетенції яких належали питання черги денної.

З двох перших питань доповідала лікар - фтизіатр ЦМЛ Тетяня Яременко. Мова йшла про забезпечення продуктовими наборами осіб, хворих на туберкульоз, через Територіальний центр соціального обслуговування, а також про профілактику та раннє виявлення туберкульозу серед дітей та підлітків.

Про участь первинної ланки в ранньому виявленні туберкульозу та санітарно- просвітницьку роботу з профілактики туберкульозу, ВІЛ/СНІДу, наркоманії серед населення міста поінформувала заступник головного лікаря з медичного обслуговування ЦПМСД Олена Саламаха.

Усі чотири питання попередньо були опрацьовані фахівцями Центру соціальних служб. За результатами засідання координаційна рада ухвалила рішення, націлені на боротьбу та профілактику туберкульозу та ВІЛ/СНІДу.

Прес-служба міського голови.