Відбулося пробне ЗНО

10 квітня учні випускних класів мали змогу  пройти пробне тестування, аби познайомитися з процедурою  основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Як повідомили в управлінні освіти, на тестування було зареєстровано 68 учнів закладів загальної середньої освіти м. Покров. Найбільше з них обрало українську мову та літературу – 33 учасники, математику – 19, англійську мову – 13, двоє - історію Україну  і один – німецьку мову.

Цього року пробне оцінювання  з усіх предметів відбувалося  в один день. Покровчани проходили його в пунктах тестування Нікополя, дотримуючись усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.

Завдання, як зазвичай,  були у формі предметних тестів, розроблених відповідно до програм зовнішнього незалежного оцінювання, загальних характеристик та структури цьогорічних сертифікаційних робіт ЗНО.

Учні, які за станом здоров'яне не змогли бути присутніми в пункті тестування, мали змогу пройти пробне ЗНО в онлайн-режимі. Результати прбного ЗНО будуть відомі 30 квітня.

Прес-служба міського голови.