Відбулось засідання “круглого столу” за участю фіскальної служби

відбулось засідання “круглого столу” за участю фіскальної служби. Зображення 1

На днях відбулася нарада у форматі «круглого столу» за участю керівництва управління Пенсійного фонду в м.Покров та Державної фіскальної служби Покровського відділення Нікопольської ОДПІ. Під час зустрічі обговорили питання погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску та перспективи затвердження графіку погашення заборгованості перед управлінням ПФУ в м.Покров підприємствами – боржниками. А також приділили увагу щодо прогнозування планових показників, легалізації виплати заробітної плати та аналіз причин незарахування страхового стажу найманим працівникам.
Начальник управління ПФУ в м.Покров Вікторія Агапова наголосила, що лише спільними зусиллями можна досягти результатів щодо погашення заборгованості із сплати внесків та забезпечити захист прав застрахованих осіб. Також доповіла про проведену роботу щодо погашення боргу з підприємствами-боржниками. Головний державний ревізор-інспектор Ольга Гаєвська озвучила перелік найбільших підприємств-боржників по єдиному внеску на зальнообов’язкове державне страхування станом на 01.05.2016 року.
За результатами засідання “круглого столу” вирішено продовжити плідну співпрацю з відділом Державної фіскальної служби щодо погашення заборгованості та відпрацювання переліку страхувальників у яких трудові відносини із застрахованими особами не припинено, а відомості про нарахування заробітної плати – відсутні.


Начальник управління ПФУ В.С.Агапова