Відбулася сесія міської ради

24 лютого відбулося пленарне засідання чергової 36 сесії Покровської міської ради 8 скликання.

Розпочалося засідання хвилиною мовчання, присутні вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Депутати одноголосно підтримали проєкти рішень про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Покров” (посмертно) ще двом героям-землякам, які віддали життя, захищаючи незалежність та суверенітет України – Віталію Кулябку та Олександру Тютюннику.

Зі словами подяки й підтримки, міський голова Олександр Шаповал вручив відповідні відзнаки  та медаль "За заслуги перед містом" рідним загиблих воїнів, які проявили мужність та героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Державні нагороди, орден за «За мужність» III ступеня родині загиблого героя Олександра Тарасова та «Сталевий хрест» рідним Сергія Шульги   передав начальник III відділу у м.Покров Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олександр Лєвін.

На сесії також розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного. Відбулися і зміни у складі депутатського корпусу. На підставі Постанови Покровської міської територіальної виборчої комісії Нікопольського району Дніпропетровської області “Про визначення осіб такими, які відмовились від депутатського мандату Покровської міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області у територіальному виборчому списку та визначення обраними депутатами наступних за черговістю кандидатів в депутати”, з персонального складу комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів,  реалізації державної регуляторної політики виведено депутата Світлану Есаулову та введено Геннадія Тарасенка.

Завершуючи засідання, міський голова Олександр Шаповал звернувся до присутніх: « Сьогодні річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ми вистояли цей рік як місцеве самоворядування, як громада. Хочу подякувати за вашу роботу! Перемога буде за нами! Слава Україні!»

Прес-служба міського голови.