Відбулася сесія міської ради

На черговій 31 сесії Покровської міської ради, що відбулася 23 березня, депутати розглянули 29 питань. Більшість із них стосувалися економіки, житлово-комунального господарства та земельні.
Спочатку депутати внесли зміни до бюджету міста та прийняли рішення про передачу субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що передаються з державного бюджету місцевим.
На сесії ухвалили окремі рішення про відшкодування безнадійної дебіторської заборгованості ЖЕО та міськводоканолу за послуги з утримання житлових будинків та прибудинкових територій споживачів, чиє житло перейшло у власність територіальної громади за період з 2007-го по 2015 рік.
Керівникам бюджетних установ, організацій та закладів міста було надано повноваження здійснювати списання повністю амортизованих основних фондів й інших необоротних матеріальних активів, первісна вартість яких не перевищує 20 тис. гривень.
Депутати надали дозвіл управлінню ЖКГ на передачу на баланс виконкому точок контролю програмно-технічного комплексу за радіаційним станом.
Затверджено Програму "Будівництво, відновлення та модернізація ліній зовнішнього освітлення міста". Оскільки більша частина приладів вуличного освітлення, де використовуються натрієві газорозрядні лампи потужністю 250-400 Ват, є економічно недоцільними, поетапна реалізація програми дозволить зменшити споживання електричної енергії та витрат на ремонт та обслуговування інфраструктури.
З метою реалізації проектів по приведенню в належний стан асфальтно-дорожнього покриття по вулицям Г. Тикви та Горького, депутати надали дозвіл управлінню ЖКГ на передачу проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту зазначених доріг. Аналогічний дозвіл був наданий і департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації на проведення капітальних робіт по вулицях Партизанській та Соборній.
У рамках реалізації Комплексної програми соціального захисту, міські обранці затвердили Порядок облаштування багатоповерхових житлових будинків, де проживають особи з обмеженими фізичними можливостями, засобами безперешкодного доступу.
Сесія також ухвалила міську Програму, що передбачає сприяння Нікопольському міському відділу Управління Служби безпеки України у Дніпропетровськіцй області на 2018-2019 роки.
Прес-служба міського голови.